onsdag 27 april 2011

Lite loppat!

Blommorna fick jag av mina barn när jag kom hem från jobbet igår, då blir man glad! Och den stora sparelefanten köpte Lilla S på en loppis för några veckor sen, tyvärr lite solblekt, den har varit knallrosa från början! Både trälådan och ljusstakarna köpte jag förra sommaren, kul med saker som används. Och igår fyndade jag en lampfot på lunchen. Den ska jag försöka spraymåla i helgen och fixa en skärm till. Hoppas att elen fungerar så jag slipper fixa det...
Nedan ser man lite av vårt TV-rum på landet, i det rummet mår jag bra. Jag tycker väldigt mycket om mina vimplar, även om resten av familjen tycker det är lite mycket cirkus, haha! Jag har vimplar på många ställen... även i trädgården.

måndag 25 april 2011

En hönsaskylt!




Vi har blivit med höns! Så nu bygger vi hönshus i ett fasligt tempo. Och jag tänker på hur allt ska inredas, med sittpinnar och reden och annat kul. Jag har iaf gjort en helt onödig skylt som ska hängas på hönsgården.



Och så var det smygöppning på Landeriet. Mysigt! Kom nu alla fina kunder! :-)

måndag 18 april 2011

Här virkas det på!




När Lilla S skulle på kalas för ett tag sen så ville hon även att hennes kompis skulle få en virkad blomma att ha i håret. Lilla S valde färgerna och det matchade paketet perfekt :-) Ja, sen skrev hon direkt på omslagspappret och inte på det fina hjärtat som jag satte på paketet... så kan det gå.
Och i helgen var det ju himlens trevligt väder. Lilla H satt i sandlådan och om det inte var så att vi skulle åka hem så hade hon nog gärna suttit kvar än... Notera att hon håller på att gräva ner sig själv.

fredag 15 april 2011

Glada färger






Inget pyssel alls har jag att visa. Men lite glada färger :-)



Och förra helgen började vi slipa barnmöbler som jag fick på 'vindsröjningen, jag var på. På bilden är det min fina 11-åring som slipar, tack för det!
Kanske ska vi måla i helgen? För nu bär det av! Ut på landet!

Ha en fin helg!

söndag 10 april 2011

Plötsligt är det ju varmt!




Jag har inte skrivit på ett tag, började jobba förra måndagen efter min föräldraledighet... Och så lite sjuka barn, lite 'sitta-i-soffan-tid' etc. Men i helgen var vi på landet och laddade batterierna. Skönt!
Men jag har ju pysslat. Virkat en hel hög med korgar, härligt att använda tyg som bara ligger!
Och visst är det vår på riktigt nu? När vi kom till landet i fredags var det storm och strömavbrott, men nu idag var det ljumma vindar och sol! Rensade lite rabatter och blev varm. Drack kaffe i solen... Och katten fick en premiärtur med gräs under tassarna!

fredag 1 april 2011

Påskfåglar


I år är jag ute i god tid och har börjat förbereda lite påskpynt... Sydde massor med färgglada fåglar att ha i riset. Nu ska jag bara fixa ett fint ris att hänga dem i. Nu tar jag mina fåglar och flyger till landet över helgen.
Ha en fin helg!